Algemeen
De Commissie Horeca draagt zorg voor de uitvoering van de exploitatie van de kantine van het clubhuis en is onder ander verantwoordelijk voor:
- de organisatie van de bedrijfsvoering van de kantine en de daarvoor benodigde bedrijfsmiddelen en bemensing;
- de assortimentkeuze en de inkoop, opslag en verkoop van de producten;
- het kasgeldbeheer, beheer van consumptiebonnen en het sleutelbeheer;
- de agenda en coördinatie van de activiteiten in het clubhuis.
- het regelen van de bardiensten.
Samenstelling
- Pim Rutten (Hoofd Commissie Horeca)
- Coby Hendriks (Secretaris)
- Annet Marsman (Indeling barmedewerkers)
- Mirjam van der Linden (Indeling barmedewerkers)
- Bert Middeldorp
- Ruud Veltman (Beheerder)
Het hoofd van de Commissie Horeca is tevens lid van het bestuur van de Clubhuiscommissie.
Contact
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan contact worden opgenomen met:
- Pim Rutten, Schimmelpennincksingel 70 te Diepenveen, tel.: 06 – 20755856,
e-mail: weam.rutten@planet.nl - Coby Hendriks, Lichtenbergerlaan 74 te Diepenveen, tel.: 0570 – 590012,
e-mail: f.j.t.hendriks@home.nl - Ruud Veltman, van Suchtelensingel 62 te Diepenveen, Tel: 06 23334646
e-mail: ruudveltman@kpnmail.nl